Chia de Gracia Kamille

kr 289.00
Mengde
På lager

Kamomille er kjent for sine beroligende og balanserende egenskaper. Kamomille beroliger hestens mage og tarm, hud og urolige sinn.

Kamomille er egnet for å pleie hestens hud, plager som eksem og små sår. Den er også egnet for å støtte opp den normale trivselen i mage og tarm. Reduserer gassdannelser og letter flatulens.

Kamomille kan også brukes til nervøse og lett stressede hester.

Dosering:

Hest (500kg) 10-15g pr. dag.

1ss = 3g.

1dl = 16g.

Bland i varmt vann og la det trekke sammen med annet fôr, eller bland urten, som har fått stå og trekke, inn i fôret. Oppbløtingen trekker frem virkestoffene og øker effekten.

Ingen konserveringsmidler eller tilsetningsstoffer.

Kamomille kan forårsake symptomer hos hester som er overfølsomme for pollen. Sjekk derfor gradvis og nøye om hesten tåler produktet. 

Les merShow less
Merke:
Favoritt0
Produktdetaljer
CDG28
Sist vist
kr 289.00
Kamomille er kjent for sine beroligende og balanserende egenskaper. Kamomille beroliger hestens mage og tarm, hud og urolige sinn. Kamomille er egnet for å pleie hestens hud, plager som eksem og små sår. Den er...
Favoritt
16 andre produkter i samme kategori:
kr 899.00
Technical Specification: “Women long-sleeve training t-shirt with heat-seal design. Can be used as both under and outer clothing. Slim fit, elastic, breathable and antibacterial. Extremely technical product with an...
Favoritt

Meny

Opprett en konto for å lagre favoritter.

Logg inn