Finesse Cassidy Brun Trinse med Krystall pannebånd

Salg
kr 2,700.00 kr 4,500.00
Størrelse
Fargekombinasjon
På lager

Finesse Bridles Cassidy Trinse med krystall pannebånd

Les merShow less
Merke:
Favoritt0
Beskrivelse

Finesse Bridles; Ikke et vanlig hodelag

Har du prøvd å få fingeren under hodebåndet når hodelaget er på hesten din?

Når du kjøper et Finesse hodelag, vil du ikke ha dette problemet. Disse hodelagene har et helt unikt hodebånd, som er designet for å fordele og redusere presset i hestens nakke og nakkevirvel.

Teknisk materiale

Det tekniske polstringsmaterialet som brukes bak hodebåndet, er utviklet av ingeniører og eksperter for sykehusindustrien der det brukes for sykehussenger for å unngå problemer med trykksår. Materialet som brukes, er ikke memory foam, men en unik fiber som tillater fri blodstrøm, uansett hestens anatomiske form.

Veterinærstudie

En studie utført av veterinær Dr. Adrian Harrison på 12 islandshester viste at alle hestene hadde betydelig bedre bevegelse gjennom kroppen når de hadde på seg et Finesse Collection hodelag, sammenlignet med et standard hodelag.

Forbedret bevegelse skyldes redusert smerte. En smertefull episode oppstår når musklene blir overbelastet. Nakken og musklene Splenius og Brachiocephalius, som er de to myofasciale linjene som har stor innvirkning på hele hestens bevegelse fra nakken ned til bakbenene. Rapporten vil være tilgjengelig fra helse- og medisinskfakultetet, Københavns universitet i slutten av 2019.

Cathrine Dufour

Velkjent og respektert Grand Prix Dressur-rytter, Cathrine Dufour har samarbeidet med oss og testet Finesse hodelagene i over 2 år på flere av hennes hester. Cathrine ga uvurderlige innspill til design- og passformdetaljer og bidro til å sikre at riktige justeringer ble gjort. Dette langsiktige samarbeidet og testingen har resultert i en hodelagskolleksjon som virkelig leverer på stil, funksjonalitet og fremfor alt komfort for hesten.

Les merShow less
Produktdetaljer
Sist vist
16 andre produkter i samme kategori:
kr 1,529.00
Tredelt bridonbitt laget i Sprengers patenterte bitteknologi Sensogan, som er en legering bestående av kobber, mangan og sink. Sensogan har en søt smak som øker hestens spyttproduksjon, og er spesielt godt egnet for...
Favoritt

Meny

Opprett en konto for å lagre favoritter.

Logg inn