Photizo Blush

Salg
kr 2,730.00 kr 3,900.00
På lager

Dersom produktet er utsolgt er det fremdeles mulig å bestille det, men noe lenger leveringstid må påberegnes

 

Photizo Blush fra CTS kommer med:
1 x Photizo Blush
1x  Sort nylon oppbevaringspose
1x lader
1x brukerveiledning på norsk
1x Start opp veiledning
1x Medlemskap i praktisk forum

Les merShow less
Merke:
Favoritt1
Beskrivelse

Fibroblastceller er ansvarlige for produksjonen av kollagen og elastin, som begge er de vanligste proteinene i bindevev. Men når vi eldres kompromitteres fibroblast cellene, noe som resulterer i lavere nivåer av disse proteinene. Nedgangen i hudens elastisitet og rynker og sagging blir  mer signifikant.
Dette fordi lavere nivåer av kollagen fører til bruskruptur, som også  kan forårsake betennelse, smerte, stivhet, leddgikt og forlenget restitusjonstid etter fysisk eller kjemisk oksidativt stress.

Demonstrerte røde og nær-infrarøde bølgelengder brukes i Photizo lysterapi for å bekjempe tegn på  for tidlig aldring. Disse spesifikke bølgelengdene av lysenergi er klinisk verifisert for å forbedre kroppens naturlige evne til å generere kollagen og elastin ved å aktivere fibroblastcellene. Rød og Nær-inrarød teraputisk lysbehandlig har ingen kjente bi virkninger, men mange fordele som:
* Ingen resepter.
* Ingen medisiner.
* Ingen injeksjoner.
* Ingen operasjon.
* Bare trygt.

Minske rynker  og linjer ved hjelp av lysterapi.
Aldring skjer for alle, men du kan redusere tidens tann på huden din ved å holde deg unna solen, ikke røyke og følge en normal hudpleie rutine. Hvis du allerede har rynker, kan Photizo Blush hjelpe deg med å minske fremkomsten av rynker og gi mer glød og  jevnere hud. Den røde og nær-infrarøde lysterapien som brukes i Photizo Blush har vist seg å bidra til å forbedre det generelle utseendet og følgende av ødelagte kapillærer, og skaper et jevnere og mer ungdommelig utseende.

HVORDAN VIL LYSTERAPI HJELPE GI HUD MED MER GLØD OG SPENST?
Photizo Blush øker sirkulasjonen og dannelsen av nye kapillærer. Dette gir en umiddelbar sunn glød til huden ettersom nye kapillærer betyr mer oksygen og næringsstoffer til hver hudcelle.
Øker aktiviteten til lymfesystemet. Dette reduserer væske og hevelse ettersom lymfesystemet faktisk gjøres mer effektivt over tid, noe som resulterer i sunnere hud generelt.
Stimulerer produksjonen av kollagen og fibroblast. Kollagen er det som er ansvarlig for elastisiteten, fastheten og fylden til huden din. Den økte produksjonen av kollagen og fibroblaster er det som jevner ut hudens tekstur. Forbedrer frigjøring av ATP, eller rå cellulær energi. Dette gir energi til cellene for å få mest mulig ut av det ekstra blodet, oksygenet, næringsstoffene, avgiftning, vekst og reparasjon.

Gjør huden din til en prioritet med Photizo Blush
Photizo Blush vil raskt forvandle din  skjønnhets rutine og gi deg en mykere og mer ungdommelig hud med minimal innsats, alt i komforten av ditt hjemmet. Photizo Blush takler fine linjer og rynker fra innsiden og ut og er et brukervennlig supplement til dine eksisterende anti-aldrings- og hudpleie behandlinger.

Photizo Blush er perfekt for følgende:
Reduserer fine linjer, rynker og kråketær. Forbedrer tekstur og tone i huden Stimulerer produksjonen av kollagen og elastin. Reduserer forekomsten av hovne øyne og mørke ringer under øynene.

Les merShow less
Produktdetaljer
PBL
Sist vist
-30%
Salg
kr 2,730.00 kr 3,900.00
Dersom produktet er utsolgt er det fremdeles mulig å bestille det, men noe lenger leveringstid må påberegnes Photizo Blush fra CTS kommer med:1 x Photizo Blush1x  Sort nylon oppbevaringspose1x lader1x brukerveiledning...
Favoritt
13 andre produkter i samme kategori:
-30%
Salg
kr 2,730.00 kr 3,900.00
Photizo Sport fra CTS leveres med: 1x Photizo Sport  1x Opbevaringspose 1x Lader 1x Online manual på norsk 1x Startup Support 1x Medlemskap i praktisk forum
Favoritt
kr 4,472.00 kr 5,590.00
Hesturin Wrap fra IC LIGHT er nøye designet for å møte de spesifikke kravene til islandske hester. Med justerbare stropper og en konturert design sikrer den en behagelig og sikker passform, slik at terapeutisk...
Favoritt

Meny

Opprett en konto for å lagre favoritter.

Logg inn