Demo: Dynamic RS Eggbut Bridon 125

kr 500.00
På lager

Leie av bitt koster 500kr, i tillegg kommer eventuelle fraktkostnader. Leie av kandarsett koster 800kr pluss eventuelle fraktkostnader. 

Bittet skal returneres i samme stand som du som kunde mottok det. Det skal være rent og pent og grundig rengjort. 

Dersom du ønsker å kjøpe den bittmodellen du har leid av oss trekkes leiesummen fra kjøpesummen av et nytt bitt. Det er desverre ikke mulig å kjøpe bittene vi leier ut, men vi sender deg gjerne et nytt et når du har bestemt deg. 

Les merShow less
Favoritt0
Beskrivelse

Dynamic RS-bitt er formet på en slik måte at de ligger anatomisk riktig mellom tungen og ganen og ikke utøver trykk på sensitive deler av munnen. De er en videreutvikling av KK ULTRA-bittene. Midtleddet eller leddet er vinklet fremover med 45 grader og bruker tungenes følsomme berøringssans. Takket være den ergonomiske formen når tøylehjelpene hestens munn på en mer målrettet måte. Trykket generert av tøylehjelpen fordeles over hele tungen, som fungerer som en pute i munnen. Munnstykket passer perfekt inn i tungenes og munnens konturer, og effekten er presis og effektiv. Når de brukes korrekt, gir Dynamic RS-bittene en trygg kontakt - selv med sensitive hester. Dynamic RS-bittene er tilgjengelige med enkelte eller doble leddede munnstykker og i kombinasjon med et bredt spekter av forskjellige sidestykker. Dette brede utvalget gjør at rytteren kan imøtekomme kravene til vanlig daglig arbeid så vel som de høyeste disiplinspesifikke utfordringene.

Les merShow less
Produktdetaljer
Sist vist

Meny

Opprett en konto for å lagre favoritter.

Logg inn