Demo: Novocontact Eggbutt med D-Ringer 14 mm

kr 500.00
På lager

Str. 125

Leie av bitt koster 500kr, i tillegg kommer eventuelle fraktkostnader. Leie av kandarsett koster 800kr pluss eventuelle fraktkostnader. 

Bittet skal returneres i samme stand som du som kunde mottok det. Det skal være rent og pent og grundig rengjort. 

Dersom du ønsker å kjøpe den bittmodellen du har leid av oss trekkes leiesummen fra kjøpesummen av et nytt bitt. Det er desverre ikke mulig å kjøpe bittene vi leier ut, men vi sender deg gjerne et nytt et når du har bestemt deg

Les merShow less
Merke:
Favoritt0
Beskrivelse

Den ovale formen forstørrer kontaktoverflaten på tungen for en myk påvirkning. Designet for hester som av og til trekker imot hånden, men er for sensitive for sterkere bitt. Optimal utnyttelse av begrenset plass i hestens munn. Tillater direkte trykkoverføring på tungen og underkjeven på grunn av det faste munnstykket. Ligger stabilt i hestens munn og er skånsom mot munnvikene. Den laterale kontakten hjelper hester som har en tendens til å falle ut mens de rir eller nærmer seg en hindring. Sensogan-legering for beste toleranse.

novocontact-bitt er designet for å skape en unik oval form som utvider kontaktoverflaten på tungen samtidig som rytteren opprettholder en stabil kontakt. Når rytteren gir tøylehjelp, snur munnstykket seg fremover og kontaktoverflaten blir smalere, noe som sikrer mer presis og effektiv kommunikasjon. novocontact-bitt forbedrer samspillet mellom hest og rytter for en bedre kontakt og aksept av bittet. Doble leddede novocontact-bitt er også ideelle å bruke på hester som av og til trekker imot hånden, men er for sensitive til å bli ridd med sterkere bitt. novocontact-bitt er utviklet basert på den nyeste vitenskapelige forskningen og passer for alle typer hester. Bittene er grundig testet og godkjent av profesjonelle og fritidsryttere, og de er tilgjengelige i enkle og doble leddede versjoner.

Les merShow less
Produktdetaljer
40355
Sist vist

Meny

Opprett en konto for å lagre favoritter.

Logg inn