IC Lights Hesturin Wraps

kr 5,590.00
På lager
Hesturin Wrap fra IC LIGHT er nøye designet for å møte de spesifikke kravene til islandske hester. Med justerbare stropper og en konturert design sikrer den en behagelig og sikker passform, slik at terapeutisk lysbehandling enkelt kan utføres uten å forårsake ubehag for hesten.
 Ved å utnytte de siste teknologier innen terapeutisk lysbehandling tilfører Hesturin Wrap  en mild, effektiv og beroligende terapeutisk lysbehandling som trenger dypt inn i hestens vev. Denne målrettede tilnærmingen fremmer cellulær foryngelseøker blodsirkulasjonen og hjelper til med helingsprosessen for en rekke tilstander.
Les merShow less
Merke:
Favoritt1
Beskrivelse
 Allsidig og omfattende behandling:
Hesturin Wrap tilbyr en allsidig rekke anvendelser, noe som gjør den egnet for ulike tilstander som ofte oppstår hos islandske hester. Enten hesten lider av muskelsmerter, problemer med sener, leddbånd og ledd, eller er rammet av skader og/eller leddgikt, er Hesturin Wrap  en effektiv løsning for å fremskynde restitusjonen og redusere smerte. Holdbar og slitesterk:

Hesturin Wrap
 er laget av materialer av god kvalitet og er konstruert for å tåle kravene ved hestebruk. Hesturin Wrap er motstandsdyktig mot fuktighet og smuss, noe som gjør den egnet for ulike miljøer. Med riktig vedlikehold vil dette holdbare produktet kunne dekke hestens behov for terapeutisk lysbehandling i mange år fremover.

 
For å sikre optimal hygiene og renslighet er Hesturin Wrap designet med en tynn beskyttelsesfilm som er kompatibel med rengjøringsmidler som Leucillin. Dette gjør det mulig å desinfisere og rengjøre effektivt, og holde Hesturin Wrap fri for bakterier og sopp, samtidig som det opprettholder et sunt miljø for hesten.

 
I tillegg inneholder Hesturin Wrap en liten og lett powerbank, spesielt designet for bekvemmelighet og enkel bruk. Denne powerbanken gir en pålitelig energikilde til Hesturin Wrap og sikrer konsistente og effektive terapisessjoner.

 
Gi små hester det beste innen terapeutisk lysbehandling ved å velge Hesturin Wrap. Opplev de transformative fordelene med målrettet terapeutisk lysbehandling og se hvordan hestens velvære og prestasjon forbedres.

Begrenset antall!

IC LIGHT lysbehandling er en nylig utviklet terapeutisk lysbehandlingsmetode som kombinerer kunnskapen til hesteeiere, ryttere, veterinærer og fotomodulasjonsfagfolk. Målet er å tilby en effektiv og kostnadseffektiv løsning slik at et bredere spekter av dyr og mennesker kan oppleve den helbredende kraften til terapeutisk lysbehandling.

Teknisk informasjon:

IC LIGHT- Hesturin Wrap
6 forskellige programmer
660 nm Rød
810 nm nær infrarød
850 nm nær infrarød

280 LED i medisinsk kvalitet

50-155 mW/cm2

50.000 timers levetid på LED

2 års garanti fra kjøpsdato.

CE, Roch, FC godkjent

Les merShow less
Produktdetaljer
Sist vist
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
16 andre produkter i samme kategori:
kr 1,620.00
Tekniske spesifikasjoner: Praktisk ryggsekk med sidelomme som fungerer som piskholder. Kupé for hjelm. Veldig romslig og god oppbevaring.  Flat lomme bakerst kan brukes til PC, pass eller andre papirer. Blå navy med...
Favoritt
kr 265.00
NAF ProFeet Farrier Solution er et hovpleiemiddel med geléaktig konsistens, som påføres med en kost som er integrert i flaska. Kosten ligger godt i hånden, og middelet drypper ikke. Dermed unngår du unødig sløsing ved...
Favoritt
kr 699.00
Lækkert og funktionelt kviltet cooler lændedækken. Ideelt som ridedækken da materialet holder hestens bagpart varm og transporterer overskydende varme og sved væk. Dækkenet har velcrolukninger fortil, som kan spændes...
Favoritt
kr 699.00
Slående skinngrime laget av mykt italiensk skinn. Valset skinn halslås skaper en luksuriøs finish. Anatomisk formet hodestykke, polstret med et tungt neoprenfôr, gir overlegen komfort. Nesebånd og kinnstykker er...
Favoritt

Meny

Opprett en konto for å lagre favoritter.

Logg inn