Farriers Formula Life data

kr 1,699.00
Mengde
På lager

Fòrtilskudd forebyggelse av dårlig hårvekst og problemer med høver - vitenskapelig testet

Les merShow less
Merke:
Favoritt0
Beskrivelse

Farriers Formula Life data

Oppbevares tørt.

Farriers Formula spesielt til hestens oppbygning av et sterkt bindevev og forebyggelse av dårlig hårvekst og problemer med høver.
Farrier's Formula er et av det første tilskuddsfòr som er vitenskapelig testet på laboratoriet som er samle fra hundrevis av hester.
Hver blodprøve ble testet for mer en 175 forskjellige faktorer og disse opplysningene ble matet inn i en database. Det ble laget en analyse over hvilke faktorer som gir hesten dårlige hover. Ut ifra dette grunnlaget ble Farrier's Formula laget for å bidra til gode høver hos hesten.
Ved dårlig eller ingen hovvekst eller defekte høver hjelper dette tilskuddet til å skape en ny og sunn hornvekst og lameldannelse inne i hoven.
Særdeles effektivt næringstilskudd til forebyggelse av White Line Disease.
Farrierer's Forumla er utviklet på bakgrunn av 12 naturlige ingredienser. Herigjennom tilføres hesten essensielle mineraler, vitaminer og aminosyrer. Alle stoffene er tilført i en form som er lettopptagelig for hesten spesielt til oppbygning av det veldig sterke bindevevsprotein kollagen.


Les merShow less
Produktdetaljer
Sist vist
16 andre produkter i samme kategori:
kr 1,069.00
"FULL-ZIP" zip shirt with functional ribbed structure eye-catching and functional warmer equipped with rosé gold details 2-way front zipper stand-up collar with Eskadron application at the back, Heritage...
Favoritt
kr 149.00
Stubbs Handy Henger Smart oppheng fra Stubbs med to kroker til seletøy, trinser, bitt, bagger - her er det bare fantasien som setter en stopper! Heng den enkelt over en kant for en rask og enkel opphengsløsning.
Favoritt

Meny

Opprett en konto for å lagre favoritter.

Logg inn