Photizo PainRelief

kr 3,900.00
Velg
På lager

For kroniske plager og smerter

Les merShow less
Merke:
Favoritt1
Beskrivelse
HVORDAN FUNGERER PHOTIZO PAIN REILEF?
Lysterapi har vist seg å ha betydelige biologiske effekter på mennesker. Flere kliniske studier har vist at spesifikke bølgelengder av lys kan forbedre sårheling, redusere temporomandibulær ledddysfunksjon (TMJ) smerte og redusere ryggplager.
 
Lysterapi, også kjent som PhotoBioModulation (PBM) og er en enkel, effektiv og kostnadseffektiv behandling for både akutte og kroniske smerter.

Hva skjer under overflaten når du bruker et rødt og nær-infrarødt lys?
Lysenergien trenger gjennom flere hudlag for å nå dype muskler og nerver. Cellene  absorberer energi (fotoner) fra lyset og blir mer aktive. Sirkulasjon og ATP-stimulering øker også i området for ytterligere å støtte cellulær energi og regenerering, en kombinasjon av aktiviteter som arbeider for å redusere betennelse, reparere sår eller skader.


Finnes det forskning som viser at lysterapi virkelig virker?
Rødt og nær-infrarødt lys for smerte- og lysterapi generelt er ikke et nytt konsept i helse- og velværemiljøet. Som et resultat vokser biblioteket med forskning på effekten raskt, med over 700 randomiserte kliniske studier som publiseres på PBM, og over halvparten av dem fokuserer på smerte.

Tidsskriftet Pain Research and Management publiserte en studie om rød og nær-infrarød terapi for kroniske korsryggsmerter som fulgte 40 pasienter over seks år.De rapporterte en betydelig reduksjon i smerte uten bivirkninger. En annen studie, publisert i Turkish Journal of Physical Medicine and Rehabilitation, så på effekten av ILT på spondylitt eller inflammatorisk leddgikt i ryggraden. I studien opplevde pasienter behandlet med PBM betydelig forbedret aktivitet, funksjon og livskvalitet.
 

Photizo Pain Relief-enheten er her for å hjelpe.
Den er designet for å behandle enhver kronisk smerte forårsaket av en underliggende helsetilstand, inkludert ryggsmerter, nakkesmerter, betennelse, hevelse eller leddgikt. Det handler det om å få lindring fra smertene ved langvarige medisinske tilstander som ikke vil helbredes eller repareres.Photizo Pain Relief bruker den helbredende effekten av rødt og nær infrarødt lys ved spesifikke bølgelengder og frekvenser for raskere heling, ved å aktivere kroppens egne smertestillende og dempende medisiner.

 

LED eller lysemitterende dioder er ikke-invasive, smertefrie, gir en mild og beroligende effekt og krever ingen restitusjonstid. Photizo® Pain Relief øker blodstrømmen og ATP-produksjonen i området som behandles for å sikre at alle avfallsprodukter raskt fjernes fra området og tilførselen av næringsstoffer gjenopprettes.

Les merShow less
Produktdetaljer
PPR
Sist vist
16 andre produkter i samme kategori:
kr 119.00
Silvermoor Swingers er laget av 100% naturlige ingredienser uten tilsatt sukker. Den innovativt designede 'boredom busteren' festes til Swingers Rope og henges i stall, utegang, hengeren eller i paddocken.
Favoritt

Meny

Opprett en konto for å lagre favoritter.

Logg inn