PhotonicLights Premium Therapy-Tec

kr 89,000.00
1-4 uker, ta kontakt

Photonic Lights produkter er designet av PhotoBioModulation-profesjonelle, sertifiserte lysterapiterapeuter og ingeniører.

Det er designet og produsert i Danmark.
Et revolusjonerende produkt for behandling av hest. Fokus på brukervennlighet, fleksibilitet, og unike protokoller som gir best mulig optimal behandling.

Les merShow less
Merke:
Favoritt0
Beskrivelse
Photonic Lights Premium Therapy-Tec er et lysterapidekken for hester.
Markedets eneste lysterpi dekken med sone inndeling og ulike progarmmer, som enkelt kan styrer med den smarte fjernkontrollen. Photonic Lights Premium Therapy-Tec har røde og nær-infrarøde bølgelengder, samt moderert med frekvensterapi. 4 unike programmer og 16 forskjellige behandlingsprotokoller for å behandle de vanligste problemene for hester. 

Photonic Lights Premium Therapy-Tec har 4 ulike soner som gjør at du kan velge hvilke området som skal behandle med de ulike programmene.

 

Kanskje du ønsker å behandle ryggen med protokoll 10- stressregulering, med siden på hesten har behov for behandling mot sår eller traume.


Therapy-Tec ZONE  gir deg muligheten til å skreddersy et unikt behandlingsopplegg til den  enkelte heste.

LOGO: Du kan selvfølgelig bestille dekkenet med ditt navn eller logo, beregnet leveringtid er 2 uker ekstra ved brodering.


Spesialdesignet passform og unikt materiale, et dekken som både er lett og gir maksimal komfort men samtidig fleksibelt nok til å gi "Close Contact" behandling. Leveres med beskyttende film på innsiden for enklere rengjøring.
Leveres med powerbanks og fjernkontroll.Protokollene
1. Friske sår
2. Utslett
3. Hudbetennelse
4. Eksem
5. Gamle sår
6. Blåmerker / hevelse
7. Skjelett og knokler
8. Abscess
9. Kroniske sår
10. Stressreduksjon
11. Opplag
12. Rest & Digest
13. Helse og balanse
14. Hud & Pels
1 5. Smertelindring
16. Kroniske tilstander

Les merShow less
Produktdetaljer
PTT
Sist vist
12 andre produkter i samme kategori:
kr 4,792.00 kr 5,990.00
Dersom produktet er utsolgt er det fremdeles mulig å bestille det, men noe lenger leveringstid må påberegnes Photonic Lights neckFlex leveres med: 160 medisinske LED-er. Røde og nær-infrarøde bølgelengder. 4...
Favoritt

Meny

Opprett en konto for å lagre favoritter.

Logg inn